Xbox Series X gruser lastetidene til Playstation 5

PS5 er inntil 40% tregere. Men vil det endre seg?

GameSpot har lagt ut en video på YouTube, der de sammenligner lastetidene på ulike spill mellom de to nestegenerasjonskonsollene, Xbox Series X og Playstation 5.

Sony har nemlig fremhevet særlig SSD-hastigheten som en av de store nyvinningene for PS5, men i testen GameSpot gjorde nylig, er det Xbox Series X som stikker av med en ganske betydelig margin i flere spill. Kun Red Dead Redemption 2 ser ut til å ha omtrent lik lastetid, mens spill som Final Fantasy XV, Destiny 2, Monster Hunter World og Batman: Arkham Knight har opptil 40% lengre lastetider på Playstation 5.

Spørsmålet er imidlertid hvor representative titlene er, og hvor godt tilpasset de er «ut av boksen». Spillene som var testet tilhører forrige generasjon, og det er godt mulig det kreves en del optimalisering for å utnytte hastighetene til det fulle. I Gamer.no’s anmeldelse av det nyeste Spider-Man-spillet, skryter de nemlig veldig av lastetidene på Sonys nyeste konsoll. Det er uansett liten tvil om at Microsoft kommer godt ut i denne testen.

Under kan du se sammenligningen i sin helhet, og om du gjør som undertegnede, har du brukt litt over 7 minutter av livet ditt på å se spill laste…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.