Retrotimen har testet Pikmin 3 Deluxe

Og sett på Love Actually og The Christmas Chronicles 2.

Ida fra Retrotimen har spilt Pikmin 3 Deluxe for Switch, og kommer med en anmeldelse i ukens episode. Pikmin 3 Deluxe er altså en ny og oppgradert versjon av Wii U-spillet Pikmin 3, som ble godt mottatt da det kom for den plattformen. Hvis du ikke kjenner til originalen er ikke det noe problem, for du får en god forklaring på konseptet i episoden.

Retrotimen har også kommet i julestemning, og i dagens episode diskuterer de et par julefilmer. De har sett to stykker, Love Actually og Christmas Chronicles 2. Den ene begynner å dra på årene, den andre er helt fersk. Men bør du se noen av dem?

De kommer ikke helt unna litt retrospillnakk heller, faktisk har Otto spilt Custer’s Revenge for Atari 2600. Vi regner med han har en god forklaring – du får bare trykke på «play»-knappen for å finne ut av det:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.