Lever Home Alone-spillet opp til filmen?

Home Alone på PC og Amiga var trofast mot filmen, men er det et bra spill? cd SPILL undersøker saken.

Kinosuksessen Home Alone har blitt en av de virkelig store filmklassikerne fra nittitallet, og er også en av de bedre julefilmene der ute. Den fikk selvsagt også flere lisensierte spill av ymse kvalitet, og et av disse kom til PC og Amiga.

Samme konsept som i filmen

I motsetning til det mer kjente konsollspillet er dette relativt trofast mot konseptet i filmen – i rollen som Kevin skal du sette opp feller i familiens hus, og så prøve å lure de til å utløse dem. Det er ikke et direkte stort spill, men det kan spilles om og om igjen for å se hvor effektiv du kan være.

Dette Home Alone-spillet har vel ikke akkurat noen klassikerstatus, men både Erik André og Sigve fra cd SPILL har hyggelige minner fra spillet, og nå har de testet det for å se om det har holdt seg. Svaret finner du i episoden under:

cd SPILL har også satt sammen en liten spørreundersøkelse. Den bør ikke ta lange tiden å svare på, og vil hjelpe dem å finne ut hvordan de bør ta podcasten videre i 2021. Spørreundersøkelsen er anonym, og du finner den her.

Helt til slutt nevner de en video der Youtube-personligheten Angry Videogame Nerd spiller flere av Home Alone-spillene sammen med selveste Macaulay Culkin. PC-versjonen har de ikke fått med seg, men du kan jo i det minste se hvorfor konsollversjonene har et litt begredelig rykte:

En kommentar om “Lever Home Alone-spillet opp til filmen?”

  1. PC versjonen av eneren er i alle fall okay. Husker jeg spilte det litt. Vil ikke akkurat kalle det en klassiker, men likte det relativt godt den gangen. Har ikke spilt det siden det kom ut.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.