Søt uhygge fra Machinarium-gjengen

Happy Game virker ikke så trivelig som tittelen indikerer.

Tsjekkiske Amanita Design har et overraskende variert rulleblad, men felles for det meste av det de har laget er at det er ganske kult. Så når de nå har annonsert Happy Game, er det åpenbart noe vi bør følge med på.

Happy Game handler enkelt og ugreit om en gutt som sovner, og havner i et psykedelisk mareritt. Ditt mål er å hjelpe ham ut av drømmen. Det gjør du ved å løse gufne gåter i utrivelige miljøer, og i ekte Amanita Design-stil må vi nok vente til spillet kommer ut før vi skjønner helt hvordan det fungerer.

Lanseringen skal etter planen finne sted til våren, og spillet kommer til PC og Switch. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.