Etter 30 år er C64-spillet Outrage endelig lansert

Utviklingen startet i 1990.

Commodore 64-eiere har fått en tidlig julegave i år, nemlig den etterlengtede lanseringen av actionspillet Outrage. Utviklingen av dette spillet startet så langt tilbake som i 1990, men prosjektet havnet i trøbbel da utgiveren trakk seg fra Commodore 64-markedet i 1994.

Siden den tid har det blitt gjort flere forsøk på å gjenopplive spillet, men disse har vært preget av frustrasjon og manglende fremgang. I de siste årene har det imidlertid skjedd spennende ting, takket være samarbeid mellom flere aktører i Commodore 64-scenen, og nå er altså spillet ute.

Outrage kan kjøpes på elektronisk kassett («cartridge»), diskett eller via digital distribusjon. Spillet skilter med fem svære nivåer, hver med sin egen «boss», muligheten til å kjøpe bonuser og ammunisjon underveis, fargerik grafikk og et rikt lydspor. Her er en video som viser spillet i aksjon:

En kommentar om “Etter 30 år er C64-spillet Outrage endelig lansert”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.