Nox Archaist er et nytt rollespill for Apple II

Med Ultima-skaperen «Lord British» og Apple II-designeren «Woz» inkludert i spillet.

Apple II er ikke en datamaskin som ble veldig populær her til lands, men det var på den plattformen at en av tidenes viktigste rollespillserier ble født – Ultima-serien, fra Richard «Lord British» Garriott. Nox Archaist er et helt nytt, Ultima-inspirert rollespill for den klassiske datamaskinen, som ifølge utviklerne skal by på over 60 timer med klassisk rollespillmoro.

Prosjektet har fått oppmerksomhet fra både Ultima-skaperen Richard Garriot og Apple II-designeren Steve Wozniak, som begge dukker opp som bifigurer i spillet.

Nox Archaist kan kjøpes via digital distribusjon på Itch.io, i en utgave som er satt opp til å kjøres på PC (en Steam-versjon kan også under planlegging, og utviklerne vil gjerne ha spillet ut på GOG). Det selges også i boks, og er kompatibelt med Apple II-modellene IIe, IIc og IIgs.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.