God jul fra Spillhistorie.no

Vi vil ønske alle leserne våre en riktig god jul.

Da var vi her igjen, da! Et nytt år nærmer seg slutten, og det er på tide å (prøve å) ta livet litt med ro en liten stund. For vår del betyr det naturlig nok at det blir litt mindre daglig lesestoff enn vanlig, men noen av oss kommer til å lage de faste artiklene om hvilke spill som preget spillåret vårt, og det kan jo selvsagt tenkes det dukker opp noe annet også.

Uansett kan vi jo minne om at vi har et stort arkiv med gamle artikler, og hvis dere ikke har fått med dere alle lukene i julekalenderen vår kan dere altså finne 24 klassikere å lese om her. Dette julekalenderprosjektet var litt i overkant ambisiøst, men vi kom da i mål til slutt.

Av en eller annen grunn bruker jeg alltid å legge inn Commodore Christmas Demo fra 1982 i disse god jul-artiklene, og selv om jeg tviler på at noen hadde klaget om jeg lot være tar jeg selvsagt ikke sjansen. Så her er den:

Og det har også blitt en slags tradisjon å legge inn Sierras gamle julekort:

Her er de individuelle delene av videoen over:

00:00 1986 – A Computer Christmas
06:08 1988 – Merry Christmas from Sierra On-Line!
14:42 1990 – The Seasoned Professional (VGA version)
16:55 1992 – Sierra On-Line Christmas Card 1992

Siden vi gjorde det i fjor: Her er Adlib Jukebox – Christmas Carols, som fulgte med de originale Adlib-lydkortene på åttitallet:

2 kommentarer om “God jul fra Spillhistorie.no”

    • Helt enig! God jul og takk for det fantastisk arbeidet som blir gjort her. Jeg setter i alle fall ekstremt pris på at vi har en norsk kvalitetsside for dataspill!

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.