Hva gleder du deg til i 2021?

Her er noe av det Retrotimen ser frem til i år.

2020 er ferdig, og man kan sikkert si mye rart om akkurat det året. Men nå skriver vi altså 2021 på kalenderen, og dermed er det på tide å titte i krystallkula for å finne ut hva dette året har å by på. I ukens episode av Retrotimen tar Otto, Lars og Ida for seg kommende spill, filmer og TV-serier, som de gleder seg til.

Hva gleder dere dere til?

I den anledningen passer det kanskje å spørre dere hva dere gleder dere til i år? For min egen del ligger strategispillene Humankind og (den ferdige utgaven av) Old World høyt oppe på lista, sammen med Subnautica: Below Zero som også bør bli ferdig snart. Så har vi Horizon: Forbidden West, som kanskje vil avgjøre om jeg kjøper PS4 eller ikke.

Det er generelt en del «early access»-spill på lista – blir Baldur’s Gate 3 eller Mount & Blade 2 ferdige i år, så er jeg sikker på at de også blir to av årets høydepunkter for min del. Men ellers tenker jeg bare å ta året som det kommer, og så får vi se hva som havner på topp når 2021 skal oppsummeres i desember en gang.

Uansett. Her er Retrotimens episode nummer 247, der de gjør en mye bedre jobb enn meg med å finne frem (det vi håper blir) godsaker i 2021:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

2 kommentarer om “Hva gleder du deg til i 2021?”

 1. Retrotimen,… også er bildet i artikkelen fra kanskje det mest AAA-spillet som er annonsert for 2021. :P

  Anyway, jeg begynte på Mount & Blade Bannerlord igjen her om dagen. Hadde ikke spilt det siden det kom ut i early access omtrent, og det er like gøy som før! Selv om jeg føler det ikke har skjedd så fryktelig mye på utviklingssiden siden den gangen.

  Baldur’s Gate 3 blir nok ikke så verst det, selv om det er mer Divinity-D&D enn Baldur’s Gate. Karakterene og historien som jeg har spilt i EA har også vært ganske bob bob, men kanskje ikke like dårlig som Divinity-spillene.

  Subnautica: Below Zero gleder jeg meg ekstremt til, og Humankind håper jeg blir bra.

  Bortsett fra det så har vi jo:

  Hollow Knight: Silksong (Oppfølgeren til et av tidenes beste plattformspill)
  Happy Game (fra Amanita. Det blir garantert bra)
  Psychonauts 2 (Litt skeptisk, men originalen er jo så bra at den bør med)
  Sons Of The Forest (The Forest 2), men denne blir vel kanskje bare EA, så da teller den ikke på årslista. Eneren er tidenes beste coop-spill i mine øyne.
  Colony Ship (Det nye spillet til skaperne av Age of Decadence)
  Sable (Grafikken er noe av det beste jeg noensinne har sett. Litt mer skeptisk til gameplay, men vi får håpe på det beste)

  Men når alt kommer til alt kommer sikkert ingen av disse spillene til å være på årets topp 10-liste. Det er det som, er så fantastisk med det enorme utvalget blant PC-spill. Det kommer så utrolig mange forskjellige spill.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.