Her er en fersk trailer fra Wonder Boy – Asha in Monster World

Nyversjonen av Wonder Boy IV er snart ferdigutviklet.

ININ Games har sluppet en trailer fra deres kommende nyversjon av Wonder Boy IV, som viser hva vi kan forvente av spillet. Nyversjonen har endret spillets navn til Wonder Boy – Asha in Monster World, og som traileren viser har det skjedd en del nytt siden 2D-originalen kom ut i 1994. Grafikken er blant annet helt ny, med «cel shading» for et tegnefilmaktig preg.

Erfarne skapere

Utgiveren lover imidlertid at handlingen skal være trofast mot originalen, og arbeidet med nyversjonen ledes av Ryuichi Nishizawa, som også ledet utviklingen av originalen. Flere andre originalutviklere er også med på teamet, så tilhengere av det klassiske spillet kan nok stole på at utviklerne vet hva de driver med.

ININ Games forteller også at den fysiske utgaven om spillet, som altså kommer til Switch og PlayStation 4, vil inkludere originale Wonder Boy IV. Dette gjelder irriterende (og merkelig) nok ikke den versjonen som slippes via digital distribusjon. Slippdatoen her i vesten er ikke kjent, utover at spillet dukker opp i løpet av årets andre kvartal. Traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.