Retrotimen har testet Hyrule Warriors: Age of Calamity

Otto og Ida hadde høye forventninger til dette Switch-spillet.

I ukens episode av podcasten Retrotimen er det Switch-spillet Hyrule Warriors: Age of Calamity som er hovedtemaet. Det ble lansert i november i fjor, og fikk rikelig med god kritikk da. Derfor hadde naturlig nok Otto og Ida høye forventninger da de gikk igang med testingen. Om spillet levde opp til forventningene finner du ut i podcasten.

Hugg og slå (og mye mer)

Om du ikke aner hva Hyrule Warriors: Age of Calamity er, kan vi fortelle at det er et actionfokusert spill satt til verden fra Zelda-spillene, men basert på mekanismene fra Koei Tecmos Dynasty Warriors-serie. Det betyr at du må hugge og slå deg gjennom svære slag, der du også kan kommandere egne tropper.

Men spillet handler ikke bare om slåssing, da det også har gåter som må løses og et svært og fargerikt spillområde som må utforskes. Her kan du høre mer:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.