Her er de neste Nintendo Switch Online-spillene

Tre SNES-spill og ett NES-spill lanseres senere denne måneden.

Nintendo Switch Online fortsetter å utvide retrospillsortimentet sitt, og den 17. februar slipper de fire nye spill for tjenesten. Disse er slåssespillet Doomsday Warrior for SNES, det sideskrollende actionspillet Psycho Dream for SNES, plattformspillet Prehistorik Man for SNES og hjernetrimmeren Fire ‘n Ice for NES. Sistnevnte er også kjent som Solomon’s Key 2.

Dette er neppe de mest populære utgivelsene Nintendo har funnet frem for tjenesten sin (ikke alle ble spesielt godt mottatt da de først kom ut, heller), men det kan jo tenkes at det er en skjult perle eller to her.

Her ser du spillene i aksjon:

Og her kan du se hva Nintendo selv skriver om spillene:

SNES

DOOMSDAY WARRIOR – It’s the Doomsday Warrior versus the Doom Squad! This action game features an evil sorcerer who has recruited seven warriors to take over Earth. But one of the Doom Squad has resisted the influence and now stands against the rest as the Doomsday Warrior!

Psycho Dream – When Sayaka doesn’t return to reality after entering an immersive virtual world known as a D-Movie, the protagonists, Ryo and Maria, must progress through a terrifying fantasy game called Legend of the Fallen Capital to rescue her and bring her back to reality.

Prehistorik Man – Sam the caveman’s quest to save his village begins! Sam lives in a village whose food is stolen by dinosaurs. To get more, Sam must collect bones, which he can then use to buy food. On his way, he’ll need to make use of a variety of weapons, vehicles and attacks, including shouting, to attack all on-screen foes. Can Sam reach the dinosaur graveyard and collect enough bones?

NES

Fire ’n Ice – As Dana, you have been chosen by the Queen of the Winter Fairies to bear the power of ice magic. With it, you must defend your home, Coolmint Island, from the wicked wizard Druidle and his flames!

Toppbildet er, som du sikkert skjønner av motivet, fra Prehistorik Man. Det er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.