Hero-U er ute på Switch

Quest for Glory-skapernes folkefinansierte rollespill har kommet til en ny plattform.

Hero-U: Rogue to Redemption er en kombinasjon av rollespill og livssimulator satt til et magisk universitet, som ble utviklet av ekteparet Corey og Lori Cole. Det er også duoen bak Quest for Glory-spillene fra forrige årtusen, og alle som kjenner meg vet at jeg elsker den serien (og ja, jeg vet det er på tide å fortsette spilldagboken min…).

Spillet følger tyven Shawn O'Connor gjennom femti dager på (og under) skolen.
Spillet følger tyven Shawn O’Connor gjennom femti dager på (og under) skolen.

Koselig spill

Spillet ble opprinnelig sluppet på PC i 2018, etter lang tids utvikling og to folkefinansieringskampanjer. Men den som ventet på noe godt ventet ikke forgjeves, for selv om jeg definitivt hadde mine innvendinger mot spillet leverte det, alt i alt, en trivelig og rimelig unik opplevelse.

Nå har Hero-U blitt lansert på Switch. Denne versjonen har et grensesnitt spesifikt designet for plattformen, og har også de ulike forbedringene som har blitt sluppet for PC-versjonen i tiden etter den opprinnelige lanseringen. Her kan dere ta en titt på en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.