Retrotimens karate-spesial!

Gjengen ikler seg karatedraktene og diskuterer Cobra Kai-serien og The Karate Kid for NES.

De gamle Karate Kid-filmene var gjengangere når vi av en eller annen grunn ikke fant noe annet i den lokale videosjappa på lørdagen. I de siste årene har vi fått en slags fortsettelse på filmene i form av Cobra Kai, en serie som debuterte på YouTube, men nå har hoppet over på Netflix med lanseringen av den tredje sesongen.

Kiai!

I ukens episode av Retrotimen har de latt seg inspirere, for ikke bare diskuterer de Cobra Kai, men de har også testet The Karate Kid for NES. Dette spillet kom ut i 1987, og det er vel ikke ansett som en av de store klassikerne på plattformen – men som vanlig trenger ikke det bety at man ikke kan ha det moro med spillet.

Hva syntes gjengen i Retrotimen? Det finner du ut her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Motivet i toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.