Tales from the Borderlands er tilbake på markedet

Episodeeventyret fra Telltale Games er igjen tilgjengelig på PC og konsoll.

Da Telltale Games gikk dukken forsvant spillene deres fra markedet, men en stor del av dem har nå dukket opp igjen via ulike utgivere. Nå har også Tales from the Borderlands blitt relansert på PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og PC, via Borderlands-utgiver 2K Games. PC-versjonen er ute på Steam og Epic Games Store, men dessverre ikke GOG (der det også var i salg før det ble fjernet).

Hva kikker de på, tro?
Hva kikker de på, tro?

Borderlands-eventyr

Tales from the Borderlands er altså et historiedrevet eventyrspill satt til Borderlands-universet, som opprinnelig kom i fem deler. Spillet følger to ulike hovedpersoner og fokuserer – som flesteparten av Telltales spill etter The Walking Dead – mer på handling og valg enn gåter og andre utfordringer.

Tales from the Borderlands fikk en svært god mottakelse, og det er faktisk mange som regner det som bedre enn hovedserien. Jeg ble lei av Borderlands etter et par timer, og har ikke rørt serien siden, så jeg aner ikke – du får gi lyd fra deg i kommentarfeltet hvis du har noen sterke meninger. Her er i alle fall en relanseringstrailer:

2 kommentarer om “Tales from the Borderlands er tilbake på markedet”

  1. Synes faktisk Tales of the Borderlands var ganske artig, selv om jeg ikke har fullført det….. Det kom jo ut episodevis, så jeg ble vel kanskje litt lei av å vente. De vanlige Borderlands-spillene synes jeg er gørrkjedelige.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.