Tre Ninja Gaiden-spill relanseres i én pakke

Ninja Gaiden Master Collection kommer i sommer, for flere plattformer.

Koei Tecmo har annonsert at de vil slippe Ninja Gaiden: Master Collection den 10. juni i år. Dette er en pakke som inneholder Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 og Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, med «mesteparten» av det nedlastbare tilleggsinnholdet inkludert. Pakken kommer til PC (Steam), Switch, PlayStation 4 og Xbox One.

Originalspillene på nye maskiner

Det ser ikke ut som det er snakk om noen nevneverdige forbedringer eller endringer, sånn utenom at spillene nå kjører på moderne maskinvare. Dette er forøvrig første gangen de tre spillene blir tilgjengelig på PC.

Ninja Gaiden-spillene er altså tredjepersons actionspill som opprinnelig fikk mye skryt da de kom, takket være et solid og utfordrende kampsystem. Her er det offisielle nettstedet, og her kan du se en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.