Oddworld: Soulstorm har fått slippdato

Kommer til PlayStation og PC om ikke veldig lenge.

Det etterlengtede neste spillet i Oddworld-serien, som strekker seg helt tilbake til nittitallet, har fått slippdato. Oddworld: Soulstorm dukker opp på PlayStation 4 og 5, samt PC (bare på Epic Games Store, dessverre), den 6. april i år. For PlayStation 5-eiere vil det være aprilmånedens spill for PS+.

Fra flukt til revolusjon

Som de fleste spillene i denne serien følger vi Abe, et medlem av en romrase som holdes som slaver av en annen og langt mer nådeløs rase. Ikke bare det, men de hyperkapitalistiske overherrene har nå funnet ut i tillegg til å tvinge Abes folk til å arbeide for seg, vil de også begynne å spise dem. Veldig utrivelig, altså.

Dermed må Abe prøve å redde både seg selv og frendene sine, og i Soulstorm har fluktforsøket vokst seg til en skikkelig revolusjon. Spillet kombinerer action, plattformhopping og gåteløsning, og lar deg blant annet bruke de mange følgesvennene du plukker opp underveis til å hjelpe deg.

Oddworld: Soulstorm ble vist frem på gårsdagens State of Play-event, og her kan du se presentasjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.