MicroProse Soccer er ute på Steam

Sensible Softwares klassiske fotballspill følges av tre gamle sportsspill fra Accolade.

Før Sensible Software skapte Sensible Soccer, lagde de et annet fotballspill som het MicroProse Soccer. Det var med dette spillet de introduserte mange av konseptene som senere kom til å sikre at Sensible Soccer tok fullstendig av, og det regnes som en aldri så liten fotballspillklassiker i seg selv (spesielt på Commodore 64, som aldri fikk «oppfølgeren»).

Fast Break.
Fast Break.

Totalt fire relanseringer

Nå har PC-versjonen av MicroProse Soccer blitt lansert på Steam. Det er – som vanlig, kan man jo nesten si – Ziggurat Interactive som står for denne relanseringen. I tillegg til MicroProse Soccer, som altså ble utgitt av MicroProse, har de lagt ut tre klassiske sportsspill fra en annen utgiver, nemlig Accolade.

Disse utgivelsene er boksespillet TKO, basketballspillet Fast Break og det amerikanske fotballspillet 4th & Inches. Alle spillene er fra siste del av åttitallet, men ble så vidt meg bekjent ganske godt mottatt i sin tid.

Dette er den andre Ziggurat-nyheten denne uken. Fra før av har retrospillutgiveren lansert åtte arkadespill fra Data East på PC. De er med andre ord ganske aktive for tiden.

En kommentar om “MicroProse Soccer er ute på Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.