Retrotimen: Super Mario 3D World og Ni No Kuni Remastered

Her er nok en innholdsrik episode av podcasten Retrotimen.

Tiden flyr, og ei ny uke har gått. Det betyr også at vi har fått en helt ny episode av podcasten Retrotimen. Ukens episode er full av innhold, så her har du mye å glede deg til.

På spillfronten har gjengen tatt for seg to forskjellige titler – Lars har testet Super Mario 3D World + Bowser’s Fury på Switch, og forteller om sine opplevelser fra det spillet, mens alle har prøvd Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered for å finne ut om det er noe tess.

I og med at Ni No Kuni ble skapt i samarbeid med legendariske Studio Ghibli, har gjengen også tatt en titt på studioets første film, Laputa: Castle in the Sky. Og i tillegg har Lars sjekket ut dokumentaren alle snakker om for tiden, nemlig Framing Britney Spears.

Her kan du høre ukens episode av Retrotimen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.