Spill en elefant i Shelter 3

Det tredje spillet i Shelter-serien slippes denne måneden.

Svenske Might & Delight er snart klare med sitt neste spill, Shelter 3. Det skal slippes den 30. mars, og kommer til Steam. Som i de andre Shelter-spillene får vi også her rollen som et dyr, i dette tilfellet en nybakt elefantmor. Som om ikke ansvaret for ditt eget barn var nok, har matriarken din gitt deg i oppgave å velge veien videre for hele flokken.

Dermed kan du se frem til rikelig med dilemmaer der du prøver å holde flokken trygg fra rovdyr og sikre at alle har magene fulle. Som i tidligere Shelter-spill kan vi også se frem til dramatiske øyeblikk som spiller på hele følelsesregisteret.

Her kan du se en trailer som viser både spillets distinkte stil, og litt av hva vi kan forvente fra spillmekanismene (samt gir oss et inntrykk av lydsporet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.