THQ Nordic «annonserer» Gothic-studioet

Spanske Alkimia Interactive skal utvikle nyversjonen av rollespillet Gothic.

Ting tar tid i coronaens verden. For litt over ett år siden annonserte THQ Nordic at de ville gå videre med utviklingen av en Gothic-nyversjon med et nyetablert studio i Barcelona, og først nå har de annonsert detaljene rundt dette studioet. Det heter Alkimia Interactive, og har per nå litt over 35 ansatte som altså jobber med å gjenskape Piranha Bytes-rollespillet Gothic fra bunnen av.

Vil fokusere på rollespill

Teamets fokus og mål skal være å skape rollespill av høy kvalitet, så det ser ut som Gothic-nyversjonen bare er begynnelsen. Studioet søker fortsatt etter flere medarbeidere, men ser ut til å være greit i gang med utviklingen allerede, og det skal bare være noen måneder til vi får se de første glimtene av debutprosjektet deres.

Som nevnt sist skal nyversjonen slippes på både PC og den nye konsollgenerasjonen. THQ Nordic har sagt at den skal være så trofast mot originalen som mulig, men vil modernisere enkelte spillelementer. Originalutvikler Piranha Bytes er ikke involvert, men som en del av THQ Nordic selv har de nok en viss påvirkningsmulighet om de ønsker det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.