Retrotimen har testet Hyper Light Drifter

Og det nyeste Harvest Moon-spillet på Switch.

Podcasten Retrotimen er tilbake med en ny episode, og denne gangen har gjengen kost seg med Tron Legacy, oppfølgeren til kultfilmen Tron fra 1982. Et ganske godt valg av film, med andre ord, skjønt de lærde strides vel om den er bedre enn originalen. Hva mener Retrotimen?

Hyper Light Drifter og Harvest Moon

Spilling får de også tid til i Trøndelag, og denne gangen er det kritikerroste Hyper Light Drifter som står i fokus. Ida er stor fan av spillet, men faller det i smak hos de to andre? Hyper Light Drifter skal være inspirert av klassiske actioneventyr fra åtti- og nittitallet, men har moderniserte spillmekanismer.

Ida har forresten også spilt det nyeste Harvest Moon-spillet på Switch, og har litt å si om det også. Som vanlig får du høre både dette og mye mer, ved å klikke på «play»-knappen under!

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Retrotimen har testet Hyper Light Drifter”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.