Bli basketlegende i NBA Jam

Podcasten Bråss mimrer om det klassiske basketballspillet i månedens Re-Play-episode.

Den Nintendo-fokuserte podcasten Bråss har sluppet en ny Re-Play-episode, og denne gangen har de tatt for seg basketballspillet NBA Jam. Dette spillet ble opprinnelig sluppet i arkadehallene av Midway Games, men tok raskt steget over til hjemmeplattformene. Som seg hør og bør er det SNES-versjonen fra 1994 Bråss har valgt å fokusere på.

Spillet er et raskt sportsspill som ikke alltid er like nøye med fysikkens lover, men som til gjengjeld byr på mye moro. Det ble også en ganske stor suksess da det i sin tid ble lansert.

De faste programlederne fra Bråss har fått med seg to gjester denne gangen, og i tillegg til å snakke om NBA Jam diskuterer de også noen andre klassiske NBA-spill fra nittitallet. Dermed er det bare å sette av halvannen time for litt mimring om sportsspill fra nittitallet – her er episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.