Driv din egen arkadehall i Arcade Paradise

Du kan selvsagt spille alle spillene.

Managementspillet Arcade Paradise følger Ashley, som arver familiens selvbetjeningsvaskeri og bestemmer seg for å gi kundene noe litt artigere å bruke myntene sine på. Hun kan kjøpe inn over 35 forskjellige arkademaskiner inspirert av tre tiår med arkadespill, og må skape den perfekte arkadehallen.

Man kan nesten kjenne lukta av sigarettrøyk.
Man kan nesten kjenne lukta av sigarettrøyk.

Varierte spill

Alle spillene skal være fullt spillbare, og ha egne oppdrag og – selvsagt – topplister for de beste poengsummene. I tillegg skal mange av dem støtte flerspiller for opp til fire spillere, enten mot hverandre eller i samarbeidsmodus.

Spillet ser også ut til å ha en slags historiekomponent, ettersom Ashleys far (spilt av Doug Cockle, som du kanskje kjenner igjen som Geralt i The Witcher-spillene) stadig ringer opp for å klage over datterens livsvalg eller gi hjelpsomme råd.

Arcade Paradise kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X ooog Nintendo Switch, og lanseringen skal finne sted senere dette året. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.