Retrotimen finner påskeegg

Gjengen har også sett den norske klassikeren Fjols til fjells.

Ukens episode av podcasten Retrotimen tar blant annet for seg påskeegg og andre mystiske hemmeligheter i filmer, musikk og spill. Ikke alle er like reelle; mange mener for eksempel å ha funnet rikelig med bevis for at den legendariske musikeren Paul McCartney egentlig er død i Beatles’ musikk, skjønt hva slags kjemiske hjelpemidler de har brukt for å avdekke sannheten vet vi ikke.

Retrotimen har også tatt for seg en ordentlig påskeklassiker, nemlig Fjols til fjells med Leif Juster. Skjønt … er den egentlig en klassiker? Er den faktisk god i det hele tatt? Akkurat dette har gjengen ganske så delte meninger om. Du får høre hvorfor i ukens episode!

Den episoden finner du her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.