Postapokalyptisk fantasy i nyferdige Trials of Fire

Dette spillet byr på strategi, utforsking og samlekortelementer.

Trials of Fire er et spill jeg har hatt i kikkerten en stund – faktisk har jeg til og med kjøpt det allerede, men valgt å vente til nå med å spille det. Nå har det nemlig fått sin fulle lansering, etter å ha vært i «early access» en stund.

Pent.
Pent.

Fantasy med en vri

Spillet er en sjangerblanding der vi får utforske en åpen, postapokalyptisk fantasiverden og utkjempe taktiske slag der samlekort spiller en viktig rolle. Verden og mye av det som skjer i den er dataskapt, men spillet har også forhåndsskapte scenarier der man må ta stilling til moralske dilemmaer og slikt.

Jeg er såpass overfladisk at det kanskje først og fremst var den flotte presentasjonen som tiltrakk meg da jeg først så spillet, skjønt jeg er glad for å se at tilbakemeldingene fra de som har tatt steget inn i Trials of Fires verden mens spillet var i «early access» er positive. Her er en halvfersk trailer:

Jeg har installert spillet, og håper å få tid til å spille det slik at jeg eventuelt kan få skrevet noen ord – men jeg tør ikke komme med løfter. I mellomtiden håper jeg du gir lyd fra deg i kommentarfeltet om du har spilt Trials of Fire og har noe å si om det. Og ja, jeg tenker fortsatt på Trial by Fire hver gang jeg hører tittelen.

En kommentar om “Postapokalyptisk fantasy i nyferdige Trials of Fire”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.