Det lekre Amiga-spillet Inviyya er ute nå

Dette actionspillet fungerer på alle Amiga-modeller med minst 1 MB minne installert.

Det skjer mye spennende på Amiga-scenen for tiden, og hvis du higer etter et nytt spill å spille på Amiga-maskinen din bør du vurdere å ta en titt på Inviyya. Dette er et sideskrollende romskytespill i klassisk stil, laget for å fungere på enhver Amiga med minst 1 MB minne (slik som en Amiga 500 med minneutvidelse eller en standard Amiga 500 Plus).

Spillet byr på seks store nivåer, hvert med sine egne fiender og bosser, samt ulike våpenoppgraderinger. Ellers ser det ikke akkurat ut som et spill som forsøker å finne opp hjulet på nytt, men det er noe tilfredsstillende med disse klassiske sideskrollerne, og dette ser ut som et solid eksempel på sjangeren (i alle fall om man ser bort ifra «bullet hell»-variantene).

Inviyya er ute på Itch.io nå, og man kan også forhåndsbestille en versjon i boks fra retroutgiveren Poly.Play. Vi har faktisk et intervju med spillskaperen her på nettstedet, og du kan også finne en anmeldelse av spillet på AmigaGuru-bloggen til Tony Aksnes. Takk til Amitopia for tips.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.