Retrotimen sykler Japan rundt

Du har neppe hørt om ukens spill, men er det en skjult perle? Podcast-gjengen har også sett kultfilmen The Wraith.

Frister det å sykle Japan rundt? I så fall må du nok vente en stund, på grunn av Covid og alt det der, men i mellomtiden kan du jo øve litt på NES-konsollen din. Spillet Cycle Race: Road Man (Cycle Race Roadman Gekisou!! Nihon Isshu 4000km) fra 1988 er ukens spill i podcasten Retrotimen, og det blir spennende å høre om det byr på den autentiske sykleopplevelsen.

I tillegg har Lars spilt Hades på Nintendo Switch. Det er ikke noen hemmelighet at jeg er veldig begeistret for Hades, men hva tenker han?

Ukens film er The Wraith, en kultfilm fra åttitallet med Charlie Sheen i rollen som hevngjerrig spøkelse. Retrotimen forteller at dette er filmen for alle som liker rå biler og åttitallspupper, noe som jo unektelig lover godt. For anledningen har gjengen fått med seg en gjest, nemlig Patreon-supporteren Robert, som har sett over 4000 filmer og dermed garantert har litt å si om filmen.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.