Romhandelsspillet X3 har fått en «ekspansjon»

Farnham’s Legacy er et frittstående spill, men krever at du eier originalen.

X-serien er Elite-inspirerte romspill satt til åpne universer, der du står fritt til å søke lykken på en rekke ulike måter. Du kan velge å kjøpe og selge varer på det åpne, dynamiske markedet, du kan bli rompirat eller leiesoldat, eller du kan drive industri selv. Serien har hatt både opp- og nedturer, og mange sverger til den tredje generasjonen med X-spill, X3.

Tilhengerne har laget nytt spill

Nå har en gjeng tilhengere av serien laget et nytt X3-spill, som har blitt lansert som en gratis ekspansjon for X3: Albion Prelude på Steam (man kan også velge å «kjøpe» spillet, og da går inntektene til organisasjonen Leger uten grenser).

Farnham’s Legacy skilter både med en ny historie å følge, og nye spillmuligheter. Nesten alt av innhold fra X3: Terran Frontier og X3: Albion Prelude er inkludert. Blant nyhetene finner vi muligheten til å eie sektorer, flere byggemuligheter, utvidede muligheter for pirater, mer diplomati, og en rekke andre forbedringer.

Vil du vite mer om X3: Terran Conflict kan du lese min anmeldelse på Gamer.no, skjønt den er så gammel at bildene har sluttet å fungere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.