Indie-klassikeren Switchball har rullet ut på Steam

Løs nøtter og hold balansen, nå også på Windows 10.

Switchball var en av de tidlige indie-suksessene. Spillet dukket først opp i 2007 på PC, og havnet senere på Xbox Live Arcade. Det befinner seg i den klassiske ballrullingssjangeren, og leverer en kombinasjon av action og gåter, med rikelig av variasjon underveis.

Switchball har alltid vært pent.
Switchball har alltid vært pent.

Navnet viser til at du kan bytte balltype underveis, og de ulike typene har ulike egenskaper. Uansett må du hele tiden forholde deg til realistisk fysikk, og sikre at ballen din ikke faller ned i avgrunnen under banen.

Windows 10-versjon

Spillet har ikke vært tilgjengelig på en stund, men nå er en Windows 10-kompatibel versjon ute på Steam. Den heter Switchball HD, så antakeligvis støtter den høyere oppløsninger enn originalspillet, men ellers sies det ikke noe om hva som eventuelt er nytt. Originalen var skikkelig lekker i utgangspunktet, så spillet ser fortsatt ganske moderne ut. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.