Neste uke får Nintendo Switch Online fem nye spill

Månedens nylanseringer inkluderer to huleboere og en ape som heter Spanky.

Nintendo har nylig avslørt hvilke spill som slippes for Nintendo Switch Online denne måneden. Det er totalt fem stykker, og de lanseres den 26. mai. Samlet dytter de antall spill på abonnementstjenesten opp til over 100.

Varierte godsaker

Først ut er plattformspillet Joe & Mac, også kjent som Caveman Ninja, for SNES. I denne arkadekonversjonen fra Data East følger vi to huleboere som må ut på sideskrollende eventyr for å redde sine kjære. Fra samme utgiver har vi SNES-spillet Magical Drop 2, en hjernetrimmer som minner litt om Puyo Pop og Puzzle Bobble, men har sine egne mekanismer.

Apropos egne mekanismer – Spanky’s Quest fra Natsume (også for SNES) overlater jeg til videoen under å beskrive. SNES-utvalget rundes av med baseballspillet Super Baseball Simulator 1.000 fra Culture Brain.

NES-fans kan glede seg til Ninja JaJaMaru-kun fra Jaleco, et plattformspill du nok skal være temmelig godt kjent med NES-konsollen for å kjenne til. Skjønt det var i sin tid et av de bestselgende NES-spillene i Japan.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.