Retrotimen: Superheltfilmer og Returnal

Denne uken gjestes Retrotimen av Tommy Enervold Jørpeland fra NerdCast.

Ukens episode av Retrotimen er kanskje tidenes lengste, og er stappfull av innhold. Hovedtemaet er superhelter, og Retrotimens faste panel har fått med seg Tommy Enervold Jørpeland fra podcasten NerdCast for å lose seg gjennom historien til Superman, Lynvingen, Iron Man og alle de andre raringene med mystiske krefter.

Skyteaction på PS5

Litt spillstoff blir det også plass til; Lars har spilt Returnal, det nye PlayStation 5-spillet fra Super Stardust-skaperne Housemarque (funfact: Housemarque var resultatet av en sammenslåing av to finske spillstudioer, Bloodhouse og Terramarque, og begge stammet fra Amiga-scenen). Er det noe tess, eller er det et klassisk eksempel på grafikk over substans?

Ellers diskuteres Eurovision Song Contest, hjemmekontor og diverse andre temaer (et av dem får du lese Retrotimens egne beskrivelse for å finne ut hva er). En variert episode, altså. Her kan du høre den:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.