Diablo II-nyversjonen har fått dato

Slippdatoen ble annonsert på Microsofts E3-show.

Nyversjonen av actionrollespillet Diablo II ble annonsert tidligere i år. Nå har Diablo II: Resurrected også fått sin endelige slippdato. Den slippes for Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, PC og Switch den 23. september. PC-versjonen ser kun ut til å komme på Battle.net.

Trofast mot originalen

Diablo II: Resurrected beskrives som trofast mot originalen, men kommer med en rekke forbedringer. Grafikken har for eksempel blitt skapt helt på nytt i 3D, noe som i tillegg til høyere oppløsning (opp til 4K) og flere farger betyr moderne effekter og fancy dynamisk lys og skygge. Lyden er også bedre, med støtte for Dolby 7.1-standarden.

Ellers får vi samarbeidsspill for opp til åtte spillere, et forbedret grensesnitt og en utvidet ryggsekk. Alle videoene fra spillet har også blitt laget på nytt fra bunnen av, og lyden er oppgradert. Men i det store og hele skal altså spillet være akkurat slik som det var.

Her kan du se spillets E3-trailer:

En kommentar om “Diablo II-nyversjonen har fått dato”

  1. Gleder meg som et lite barn, det var og er et fantastisk spill. Kan vi vær så snill få en nyversjon av Diablo også? Kanskje det mest stemningsfulle spillet noensinne. Det var rett og slett skummelt å sitte der med headsettet på foran monitoren og slåss seg nedover til helvete.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.