Advance Wars kriger igjen – nyversjoner på vei

Switch får nyutgaver av Advance Wars 1 og 2 i én pakke.

Advance Wars 1 og 2 får nyversjoner, i én pakke som har fått navnet Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Lanseringen skal finne sted den 3. desember, og pakken blir eksklusiv for Switch.

Advance Wars-spillene er turbaserte taktikkspill som opprinnelig debuterte på Game Boy Advance i 2001 – skjønt de er faktisk en del av en serie som strekker seg helt tilbake til 1988 og NES-plattformen. Spillene byr på fargerik presentasjon og enkle kontroller, men også nok taktisk dybde til at de krever litt av de små grå.

Det var under gårsdagens Nintendo Direct at samlepakken ble annonsert. De nye utgavene skal være bygd opp fra bunnen av – det var kanskje ikke så voldsomt mye poeng i å beholde den gamle GBA-koden – og skilter blant annet med kraftig forbedret grafikk (i 3D i stedet for 2D, men fugleperspektiv-synsvinkelen og stilen er mer eller mindre den samme som før).

Her er Nintendo Direct-sendingen. Jeg har lagt inn lenken slik at videoen skal starte rett på Advance Wars-traileren:

En kommentar om “Advance Wars kriger igjen – nyversjoner på vei”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.