Flysimulator med stilig «lowpoly»-grafikk

Finner sted under den kalde krigen, og ser (nesten) ut som den kunne blitt laget under den kalde krigen.

Nye Microprose har ikke lansert noen spill enda, men de har kunngjort en hel del. Det ferskeste heter Tiny Combat Arena, og er en lettbeint flysimulator som ved første øyekast lett kunne blitt forvekslet med flere flysimulatorer original-Microprose selv ga ut på åtti- og nittitallet.

Spillet er ikke noen dønn seriøs simulator, men prøver å by på en viss realisme. Utviklerne sier at de ønsker å lage en engasjerende og dyp spillopplevelse, samtidig som de vil at alle skal kunne spille det. Sånn sett minner tilnærmingsmåten mye om den som ble brukt på åtti- og nittitallet, før kampflysimulatorer ble en nisjesjanger for de mest dedikerte.

Planen skal være å slippe Tiny Combat Arena i «early access» i september. Frem til da kan du kose deg med denne uvanlig lange traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.