Street Racer blitt dyttet ut på GOG

PC-versjonen av det Mario Kart-inspirerte bilspillet er relansert.

GOG har akkurat sluppet et lastebillass med nye og gamle racingspill. Samlingen inkluderer Street Racer fra 1994, et racingspill åpenbart inspirert av Mario Kart. Spillet kom i sin tid ut til alt fra Amiga til SNES, men GOG-versjonen er, som vanlig, MS-DOS-utgaven.

Fargerikt kappløp

Street Racer er altså en fargerik arkaderacer der opp til fire spillere kan konkurrere mot hverandre via delt skjerm. Moroa finner sted på 27 ulike baner, og som seg hør og bør i en Mario Kart-klone må spillerne blant annet bruke ulike typer våpen for å skaffe seg urettferdige fordeler på banen.

Nyutgiver Piko Interactive lover at man får opp til 30 bilder per sekund om man spiller spillet på en 486DX2, og faktisk opp til 60 bilder per sekund om man bruker en Pentium. Det virker med andre ord som de bare har kopiert den originale annonseringen, for jeg tviler på at disse tallene er representative for DOSBox-versjonen på GOG. Funker DOSBox i det hele tatt på en 486?

Andre spill som har dukket opp i samme slengen inkluderer Star Wars Episode 1 Racer, Mashed, Driver: Parallel Lines og et par Urban Freestlye-spill. Her er en Street Racer-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.