Final Fantasy V og VI fjernes fra Steam

Oppdatering: Nyutgavene av Final Fantasy I-VI har fått produktsider.

En av nyhetene som dukket opp i forbindelse med årets E3-arrangement var at Square Enix jobber med nyversjoner av alle de seks første Final Fantasy-spillene. Disse lanseres i en «pixel remaster»-serie for Steam og mobile plattformer, men nøyaktig hvordan nyversjonene vil arte seg vet vi ikke.

Det vi nå vet er imidlertid at de kommende nyversjonene vil erstatte tidligere utgaver av spillene. På Steam har utgiveren nå skrevet at de vil fjerne både Final Fantasy V og Final Fantasy VI fra salg den 27. juli, og spillene har også fått teksten «old ver.» i tittelen.

Nå har riktignok ikke de eksisterende Steam-nyversjonene (som også stammer fra mobil) fått bare god kritikk, så med mindre de kommende utgivelsene har alvorlige problemer, er det kanskje ikke så mange som bryr seg. Men nå vet du i alle fall at du har fått en tidsfrist, hvis du vil ha de «gamle» spillene på kontoen din.

Oppdatering: I løpet av dagen har det kommet litt mer informasjon om de nye utgavene. Nyversjonene av de tre første Final Fantasy-spillene slippes 28. juli, mens resten kommer senere i år. Jeg lenker like godt til de individuelle butikksidene på Steam, så du kan se hva hvert enkelt spill byr på:

Her er den gamle teaseren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.