Isometrisk rallykjøring som i nittitallets klassikere

Indie-spillet Super Woden GP vekker minner om spill som World Rally og Powerdrive.

Super Woden GP er et nylansert indie-spill som ser ut til å ha fått en god mottakelse. Spillet er åpenbart inspirert av nittitallets isometriske rallyspill, som World Rally og Powerdrive, og byr på rikelig med biler, underlag og baner samt lokal flerspiller for opp til fire via delt skjerm.

Hovedmodusen ser ut til å være en karriere der du starter med nok penger til å skaffe deg en billig bil, og må bruke pengene du (forhåpentligvis) tjener på nye biler slik at du gradvis kan konkurrere på høyere nivåer. Litt som Death Rally, kanskje, men uten all drepingen.

Spillet er ute for PC nå. Du finner det på Steam, og her er en trailer:

Ellers kan jeg jo nevne at art of rally fortsatt er veldig gøy.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.