PS2-klassikeren Soul Nomad & the World Eaters har kommet til PC

Det anerkjente strategi-rollespillet er ute nå.

Den vestlige armen av Nippon Ichi Software, NIS America, har lansert Soul Nomad & the World Eaters på Steam. Spillet kom opprinnelig til PlayStation 2, og har etter originalutgivelsen i 2007 fått et slags kultklassiker-stempel.

Spillet på en kombinasjon av JRPG-rollespill og turbasert taktikk/strategi, og lar deg rekruttere og trene opp over 25 ulike typer enheter som kan hjelpe deg gjennom historien.

Steam-versjonen skal ha oppskalert grafikk, men ser generelt ut til å være en ren overføring av PS2-spillet. Så det er ikke snakk om noen nyversjon her, kun en PC-relansering av et tidligere konsolleksklusivt spill.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.