Nye Perfect Dark utvikles i samarbeid med Crystal Dynamics

Folkene bak flesteparten av de nye Tomb Raider-spillene er involvert.

Du husker kanskje at Microsoft-studioet The Initiative jobber med å sparke igang Perfect Dark-serien igjen? Nye Perfect Dark ble kunngjort i desember i fjor, på den digitale spillmessen The Game Awards. Siden den tid har The Initiative sagt nøyaktig ingenting om spillet, men i går brøt de stillheten for å røpe at de har fått en partner med på laget.

Denne partneren er Square Enix-eide Crystal Dynamics, studioet som i sin tid tok over Tomb Raider-serien fra nå nedlagte Core Design, og som har vært hovedansvarlig for flesteparten av de nye spillene i serien. Det er deres erfaring med karakterdrevne spill av denne typen som gjorde dem til den ideelle partneren, ifølge TheInitiative.

Nettstedet WCCFTech påpeker at TheInitiative-sjef Darrell Gallagher kommer fra Crystal Dynamics, så det er godt mulig det er han som er grunnen til at samarbeidet kom på plass. Skjønt det er jo litt artig at Crystal Dynamics nå arbeider med en potensiell konkurrent til deres «egne» Tomb Raider-serie.

Vi vet fortsatt fint lite om selve spillet, men her er traileren fra desember:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.