Nå har Outer Wilds fått nye mysterier

Ekspansjonspakken Echoes of the Eye har fått mye ros allerede.

Outer Wilds er et av de beste spillene jeg har spilt i de senere årene. Det er et romspill satt til et åpent og dynamisk mikrounivers fanget i en tidssløyfe, som alltid avsluttes av at den lokale stjernen går supernova. Men mellom hver gang verden går under får du sjansen til å utforske det fascinerende solsystemet du er en del av, for å gradvis avdekke mysteriet bak tidssløyfen.

Det er nok på museet det starter.
Det er nok på museet det starter.

Nye og skumlere mysterier

Nå har Outer Wilds fått en utvidelsespakke. I utgangspunktet skulle en ikke tro dette var et spill som passet så godt for slikt, men skal jeg dømme etter mottakelsen Echoes of the Eye har fått, har utviklerne lykkes veldig godt.

Som forventet er det lite informasjon om pakkens innhold – å gå i detalj ville fort ledet til uheldige «spoilere» – men det vi blir fortalt indikerer at ekspansjonen tar oss på en noe mørkere og skumlere reise enn resten av spillet. Hvis du allerede har fullført hovedhistorien vet du nok hva øyet i tittelen refererer til, så du har nok en viss idé om hva som venter.

Echoes of the Eye er ute på PC (Steam, Epic), Xbox One og PlayStation 4. Her er en teaser:

Har du prøvd ekspansjonen? Jeg er nesten litt redd for å starte …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.