UnMetal byr på sniking i Metal Gear-stil

Det nye spillet fra UnEpic-skaperen leverer 2D-sniking i flotte miljøer.

Det er helt umulig å ikke skjønne hvilken spillserie UnMetal er en hyllest til; denne ferske utgivelsen fra skaperen av det kritikerroste UnEpic er laget i samme stil som de klassiske Metal Gear-spillene (fra før serien tok steget over i 3D med Solid-versjonen).

Litt dumt å utbasunere det for hele verden, kanskje.
Litt dumt å utbasunere det for hele verden, kanskje.

Sniking i 2D

I UnMetal spiller du Jesse Fox, som har blitt arrestert for en forbrytelse han ikke har begått, og nå må prøve å rømme fra fangeleiren han er plassert i. Men dette er selvsagt bare starten, og han blir raskt viklet inn i et farlig komplott.

For å nå målene sine må Jesse bruke en kombinasjon av sniking, MacGuyver-aktige dingser og ren krigføring, og mens du spiller vil du få erfaringspoeng som kan brukes til å låse opp enda flere valgmuligheter.

UnMetal har blitt sluppet på PC og de tre store konsollplattformene. Det er Versus Evil som gir det ut, og du kan se en trailer her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.