Utforsk et fraktalunivers i Recursive Ruin

Denne kommende hjernetrimmeren har en interessant visuell stil.

Iceberg Interactive har annonsert at de vil gi ut et førstepersons puslespill som heter Recursive Ruin. Det som kanskje først og fremst gjør spillet interessant er at spillet finner sted i en fraktalbasert verden, og som du kan se av traileren under leder dette til en ganske så unik grafikkstil.

Uendelige miljøer

Ellers virker det som vi kan forvente puslenøtter ikke helt ulike de i Portal, skjønt her spiller selvsagt de uendelige fraktalene miljøene består av en stor rolle, og jeg tipper spillet kommer til å kreve sitt av de små grå. Vi loves syv verdener å utforske, hver med sine egne utfordringer.

Spillet er ikke ventet utgitt før neste år, og det kommer kun til PC. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.