Grand Theft Auto-trilogien pusses opp

Rockstar har kunngjort en nyversjon av Grand Theft Auto: The Trilogy. Samtidig sier de at de vil fjerne de gamle spillene fra markedet.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet, men nå er det altså offisielt: Rockstar Games vil lansere Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition senere i år. Dette er en samlepakke bestående av oppgraderte versjoner av de tre GTA-spillene fra PlayStation 2-generasjonen, Grand Theft Auto III, GTA: Vice City og GTA: San Andreas.

Forbedringer over hele fjøla

Pakken skal lanseres på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch og PC. På PC vil spillet tilsynelatende kun bli tilgjengelig på Rockstars egne butikkportal. I 2022 kommer pakken også til mobile plattformer.

Rockstar Games har ikke gått i særlig detalj om hva vi kan forvente,e, men lover oppgraderinger over hele fjøla. Blant annet vil spillene få grafiske forbedringer, samt endringer for å gjøre spillopplevelsen mer moderne. De lover imidlertid at alle forbedringene vil være tro mot de originale spillene.

Uheldigvis inkluderes noen dårlige nyheter i annonseringen, nemlig at selskapet vil fjerne de gamle versjonene av spillene fra digitale butikker i løpet av deste uke. Dermed mister vi muligheten til å velge om vi vil ha originalutgavene eller de nye versjonene. Alle som allerede har kjøpt de gamle spillene vil fortsette å ha tilgang på dem, selvsagt.

Mer informasjon om nyutgavene kommer i løpet av ukene. Her er en teaser-video av den intetsigende sorten:

2 kommentarer om “Grand Theft Auto-trilogien pusses opp”

    • Sånn det ser ut kommer ikke den nye pakken til Steam, de gamle spillene blir bare fjernet derfra. Så de kommer neppe til GOG, dessverre.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.