Er Vice City det beste GTA-spillet?

Det er i alle fall favorittspillet til gjengen i podcasten Spæll.

Grand Theft Auto III var spillet som introduserte den moderne Grand Theft Auto-modellen, og modellen som i stor grad har preget åpen verden-spill i de nesten 20(!) årene som har gått siden det opprinnelig kom ut. Men generelt virker de fleste enige i at den åttitallspregede oppfølgeren, Vice City, er et betydelig bedre spill.

Faktisk er det mange som har Grand Theft Auto: Vice City som sitt favorittspill i hele GTA-serien. Tre av disse er Håkon, Adrian og Ralf som diskuterer spillet i dagens episode av podcasten Spæll.

Tommy Vercetti.
Tommy Vercetti.

Bli med til Miam… Vice City

Grand Theft Auto: Vice City kom opprinnelig i 2002 for PlayStation 2, og følger gangsteren Tommy Vercetti som ankommer Miami-inspirerte Vice City på oppdrag for mafiabossen Sonny Forelli. Sistnevnte har planer om å ta en stor bit av narkohandelen i byen, men den går skeis og delegasjonen hans blir utsatt for et bakholdsangrep.

Vercetti overlever, og dermed starter en hevnhistorie som raskt utvikler seg til mye mer. Måten man gradvis bygger opp sitt eget kriminelle imperium er noe av det som gjør spillet så minneverdig.

Uansett, jeg har skrevet nok om spillet – du får heller høre hva Spæll har å si om det:

En kommentar om “Er Vice City det beste GTA-spillet?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.