Bygg avanserte maskinerier i Manufactoria 2022

Det populære programmeringspuslespillet fra Flash-spillenes tidsalder er tilbake i ny form.

Programmering er både utfordrende og gøy (og litt frustrerende), og egner seg godt som basis for hjernetrimspill. Et slikt spill er Manufactoria, som opprinnelig ble lansert som et gratis Flash-spill på nettet. Nå har skaperne kommet med en ny og svært oppgradert versjon, Manufactoria 2022.

Ikke spør meg, jeg er bare en budbringer.
Ikke spør meg, jeg er bare en budbringer.

Tidliglansering

Spillet har blitt lansert i «early access» på Steam og Itch.io, men på tross av årstallet i tittelen håper utvikleren å få det ferdig før neste år. Tidligversjonen er nemlig spillbar fra start til mål, med over 100 individuelle puslebrett der du må bygge samlebånd og programmere roboter for å håndtere stadig mer utfordrende oppgaver.

Som seg hør og bør får du også poeng basert på ulike kriterier, så det gjelds å gjøre løsningene dine så elegante og/eller effektive som mulig.

Manufactoria 2022 har ikke fått så voldsomt med brukeranmeldelser til nå, men alle er til gjengjeld positive. Så det kan jo være noe å sjekke ut, hvis du liker spill som Infinifactory, Opus Magnum, Shenzhen I/O og så videre. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.