Logistikk og bybygging i tidliglanserte InfraSpace

Bygg opp en koloni på en fremmed klode.

Faste lesere vet at vi er litt svake for strategispill som handler om bybygging og/eller transport, så nylanserte InfraSpace har naturlig nok vekket oppmerksomheten vår. I dette spillet er målet å bygge opp en koloni på en tilsynelatende ganske ugjestmild klode, og som seg hør og bør involverer dette produksjon og transport av ulike typer ressurser.

Dette ser jo ut som et lite mareritt.
Dette ser jo ut som et lite mareritt.

Start i det små

Du starter med å prøve å holde liv i en liten gjeng astronauter, men etter hvert som kolonien vokser må «vanlige» folk også på plass. Snart må du ha alt det vi trenger her på Jorden, inkludert skoler for den oppvoksende generasjonen, noe som selvsagt krever stadig mer ressurser og dermed flere ting som må fra A til B. All transport simuleres i spillet.

InfraSpace er ute i «early access» nå, skjønt et lite miljø med spillere har allerede hatt tilgang i syv måneder. Så spillet er åpenbart ikke helt utestet. Skaperen estimerer at det vil være i «early access» i minst seks måneder, men han påpeker at det kan kreve mer tid å ferdigstille spillet, og jeg tror alltid det er lurt å ta slike estimater med en viss klype salt.

Du kan finne ut mer om InfraSpace på det offisielle nettstedet, der du også finner lenker til de ulike stedene der tidligversjonen kan kjøpes. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.