Inscryption er et samlekortspill fra skaperen av Pony Island

Alt er neppe helt som det virker i dette gufne spillet.

Vi nærmer oss årets skumleste tid med stormskritt, og før det kommer Halloween, så da passer det jo greit med et guffent kortspill å sette seg ned med. Inscryption kommer fra skaperen av Pony Island og The Hex, og har akkurat blitt sluppet til rikelig med ros fra spillerne.

Uh, ok.
Uh, ok.

Uhyggelige samlekort

I Inscryption befinner du deg i ei hytte i skogen, og må ta del i et okkult kortsspill for å … vel, ikke vet jeg. Som vanlig med spill fra denne utvikleren skal ting helst oppdages på egenhånd, så beskrivelsen er ikke så voldsomt, vel, beskrivende.

Men spillet ser i alle fall ut til å kombinere samlekortspill, «roguelite»-elementer med en liten dash «escape room», samt rikelig med psykologisk skrekk. Om du føler deg fristet kan du svippe innom det offisielle nettstedet for å finne ut mer. En demo er også tilgjengelig. Her er en trailer:

2 kommentarer om “Inscryption er et samlekortspill fra skaperen av Pony Island”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.