Nylanserte ElecHead høster mye skryt

Dette er et plattform-/hjernetrimspill med en elektrisk hovedperson.

Indie-spillet ElecHead ble lansert for noen dager siden, og ser ut til å ha blitt tatt godt imot av spillerne. Av 112 brukeranmeldelser på Steam er 98% positive, og mange skryter av at spillet er svært veldesignet. Flere påpeker også at det skaper litt av den samme godfølelsen som klassiske VVVVVV, og det lover jo godt.

Strømførende plattformpusling

Konseptet virker interessant. Spillfiguren din har et elektrisk «hode», samtidig som omgivelsene reagerer på elektrisitet. Avhengig av om du (eller hodet ditt) er nær dem, vil ulike ting skje, slik som at det blir mulig å gå på (eller falle gjennom) ulike plattformer. Hodet kan imidlertid separeres fra kroppen, og kastes – i tilfelle du trenger å manipulere ting du ikke kan komme til selv.

Denne beskrivelsen er riktignok kun basert på traileren noen animerte bilder på Steam-siden (spillet er også tilgjengelig på Itch.io), så den yter helt sikkert ikke spillet rettferdighet. Du kan se nevnte trailer selv, her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.