Et nytt Disciples-spill har blitt lansert

Disciples: Liberation er et mørkt strategi-rollespill.

Det er lenge siden vi har hørt noe fra Disciples-serien, som var en slags konkurrent til Heroes of Might & Magic. Seriens første spill dukket opp i 1999, mens det som nylig var det siste kom i 2014. Nå har imidlertid Disciples: Liberation blitt lansert, og fått en ganske grei mottakelse i tillegg.

Innbydende!
Innbydende!

Turbasert kamp

Spillet er altså en kombinasjon av strategispill og rollespill, der du må utforske en dyster fantasiverden på jakt etter ressurser, bygge base og drive diplomati, og og bekjempe fiendene dine i turbaserte slag. Spillet har over 50 forskjellige typer enheter som kan rekrutteres, og flere mektige fiender («bosser») som må overvinnes.

Det virker som du kun har én helt, som i King’s Bounty, og ikke flere slik som i de første spillene og Heroes of Might & Magic-serien. Disciples: Liberation er ute på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Utvikleren er Frima Games, og det er Kalypso Games som står for utgivelsen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.