Pek-og-klikk-eventyret Kathy Rain har fått utvidet utgave

Kathy Rain: Director’s Cut er ute nå.

Jeg har en liste der jeg skriver ned alle spillene jeg fullfører, samt et par setninger om hvert. Det startet i en forumtråd et sted, og det viste seg at det å ha en slik liste motiverte meg til å faktisk fullføre spill, noe jeg ikke alltid har vært like flink til. Det gjør jo heller ikke noe at listen kan gi meg en kjapp oppfrisker når jeg skal tenke tilbake på spill jeg har spilt.

Mysterier må løses.
Mysterier må løses.

Pek-og-klikk-eventyret Kathy Rain ble jeg ferdig med den 25. desember 2018, og da skrev jeg følgende: «Ganske godt eventyrspill (typisk 7/10-mat). Ble litt merkelig mot slutten, og avslutningen ga ikke så mange svar.»

Jeg var åpenbart ikke helt alene om å ha denne oppfatningen av spillet, for nå har det kommet i en «Director’s Cut»-versjon som blant annet skilter med en utvidet historie som inkluderer en «lengre og mer tilfredsstillende avslutning.» Yay! I tillegg skal det blant annet ha fått et mer strømlinjeformet kontrollsystem, og alle miljøene er nå laget for bredskjerm-format.

I Kathy Rain får du rollen som … vel, Kathy Rain. Hun er en journaliststudent som har reist tilbake til byen hun vokste opp i, der hun begynner å nøste opp i et mysterie som den nå avdøde bestefaren hennes har etterlatt seg. Underveis må hun samle spor og analysere bevismateriale, intervjue byens borgere og generelt leke detektiv.

Du kan finne ut mer om spillet på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

Forresten, jeg vil også anbefale at du tar en titt på Whispers of a Machine fra samme utvikler, om du liker dette spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.